INCE ISKENDER & KEBAP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1659 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ince iskender & kebap. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 22:58 De beste doner van zaandam
25 jan 2023 om 23:09 Het was erg lekker, vooral die fijn gesneden kip, misschien beetje meer kaas volgende keer over de kip kapsalon, het was heerlijk, erg smakelijk !
25 jan 2023 om 21:00 Perfect! Goed warm, het was op tijd zoals het hoort! Ga hier zeker vaker bestellen.
24 jan 2023 om 23:39 Schandalig. 3x brood doner besteld, 2x doner durum. Brood was oud+droog, eten was koud ook al was de bezorging snel. Saus+salade (3 bakjes handvol sla+plak komkommer+tomaat) kwam er apart bij en niet in de brood zelf.. schandalig en geldverspilling.
24 jan 2023 om 20:49 Het was heerlijk en zal zeker weer opnieuwe bestellen
20 jan 2023 om 20:36 2.5 uur gewacht en meerdere keren moeten bellen. Eten was ook nog koud en slap helaas. Jammer dat thuisbezorgd je misleid met verkeerde bezorg tijden. Dus geen thuisbezorgd meer voor mij
20 jan 2023 om 20:14 Eten was goed, zoals ik gewend ben. Helaas moest ik vandaag 2 uur wachten op mijn eten…afgelopen maandag moest ik 1,5 uur wachten…. Als het druk is, verander die 45 min wachttijd dan ook op de website…dan weten klanten ook waar ze aan toe zijn
19 jan 2023 om 12:05 Heerlijk gegeten en hele vriendelijke bezorger! Tot de volgende keer!
18 jan 2023 om 3:38 Altijd goed
17 jan 2023 om 20:46 Patat was slappe hap, al het eten was koud, sla in 3 bakjes met 2 plakjes komkommer en 1 zielig tomaatje, 25 minuten te laat. Eerste en laatste keer dat we daar bestellen.
16 jan 2023 om 21:26 Het eten was heerlijk,en tot volgende keer